ferie

Læg arbejdet fra dig, når du holder ferie

Vi kan alle trænge til ferie og i perioder mere end andre. Mange mennesker har i dag et arbejdsliv, hvor arbejde og fritid flyder sammen, og det kan være svært at lægge arbejdet fra sig. Det bør man dog forsøge at gøre, for vi har brug for at lade op og slappe af. Særligt, når man er på ferie sydpå, er det vigtigt at lade arbejde være arbejde og i stedet koncentrere sig om at slappe af og nyde det der, hvor man er. 

For især indkøbere kan det være svært at lade være med at tænke på, om man huskede at bestille det, man skulle inden man gik på ferie. Printerpatroner er nødvendige i enhver virksomhed, og det kan være forbundet med store ærgrelser, hvis lageret er tomt, netop som man stod og skulle printe noget vigtigt. 

Hovedet er fyldt med tanker 

Hvis man netop er startet på et nyt job som content writer, kan det ligeledes være svært at lade være med at tænke på arbejdet. Linkbuilding artikler kommer vidt omkring, og således kan emner som køberrådgivning, kaffekapsler, lagerreoler og rydning af dødsbo køre rundt i hovedet på en den første tid, fordi man har været meget optaget af at skrive disse artikler. 

I begge tilfælde bør man gøre sig umage for at lade arbejdet glide i baggrunden, så man kan nyde ferien, uanset om man er afsted sammen med sin familie, en ven eller veninde eller måske sine forældre.